Harry Styles, Taylor Swift’in görüntülerinin 1D 3D filminen kaldırılmasını istemiş olabilir; Ama bu filmde Haylor’dan bir nebze bile bahsedilmeyeceği anlamına gelmez 😉

Harry, Haylor ilişkisi bittiğinden beri bu konuda çok sessiz beyfendi davranmıştı yine de herkesin bir kırılma noktası vardır, Harry’nin filmleri ile ilgili dedikodularla ilgili ufak bir iki yorumu oldu.

Görünüşe göre yakışıklımız, filmde “Bu kız (Taylor) Swift değidi: O kız içinde acı olan bir…” (cümlenin kalanı bilinmemekte)

Söyledikleri yüzeysel olarak sinsice gözükse de (Basında yapılan sayısız Taylor eleştirisi gibi Harry de bu sözlerle eleştiri alacak), aslında bu sözler Taylor’un kişiliği hakkında değil de aralarındaki ilişki hakkında bir eleştiri.

Hazza filmdeki çıkarılan sahnelerde ilişki sıkıntılarından bahsetmiş. Ne kadarı çıkarıldı bilinmiyor. The Daily Star Reports Harry’nin “Daha bir kızla tanışmadım ama bundan sonra kız meselesini biraz daha ciddiye alacağım” dediğini bildirdi. “Bence aşkta genelde şanslıydım. Ama şu aralar, dünyamı sarsacak birileriylye tanışmadım.” dedi yakışıklımız.

Ama hala Hazza romantizme sahip. Harry röportajda, bana gerçekten ilham veren ve beraber zaman harcama isteği uyandıran biriyle tanışmayı arzuluyorum.” dedi. Harika! Sanırım artık hepimiz için biraz umut var.

NOT: Taylor çoktan bir şarkı yazmaya başladı bile. Ne demişler “Hikayesi olan hersey satar”