2013 yılında piyasaya çıkan ve çıktığı günden itibaren özellikle ilk klip şarkısı “Budala” ile listeleri altüst eden Türkiye’nin pop starı Gökhan Özen, yıl sonu değerlendirmesinde yılın en çok dinlenen albümleri sıralamasında zirvede yer alan isim oldu.

 Sadece “Budala” 50 Milyon’u gördü.

Gökhan Özen, bugüne kadar “Budala”, “İki Yeni Yabancı Remix” ve “Ne Farkeder” şarkılarının video klipleri ile “Milyoner” albümünün yer aldığı tüm dijital platformlarda 9 ay içerisinde toplam 120 milyonun üzerinde izlenme, dinlenme ve satın alınma rakamına ulaştı. 

Albümden ilk çıkan ve çok ses getiren şarkı “Budala” ise dijital platformlarda yılın en çok tercih edilen şarkıları sıralamasında 50 milyon ile zirveye yerleşti.

 

Müzik kanalları “Gökhan Özen” dedi.

Milyoner” albümünden bugüne kadar çektiği üç video kliple müzik listelerinde liderliği kimselere bırakmayanGökhan Özen, Kral POP TV’nin Top 20 listesinde haftalarca 1 numarada yer aldı.
Number 1 TV tarafından 2013 yılının albümü olarak “Milyoner” seçildi.

Power Türk’ün yeni reklam kampanyasında “Milyoner”de yer alan ve dördüncü video klip şarkısı olacak “Benden Sorulur”un kullanıldığı “Türkçe POP’un en iyileri “Benden Sorulur” sloganı ile İstanbul sokaklarındaki mega boardlarda yerini alan müzik adamı Gökhan Özen 2014’e de büyük bir başarı grafiği ile girmiş oldu.