Dün 17,000 kişinin önünde Los Angeles’ta özel bir sahne de yeni klibini tanıtan Kanye West yine yapacağını yapmış ve alışılagelmişin ötesinde bir klip hazırlamış!

Bu klip ‘Famous’ şarkısı için çekilmiş,hatırlarsak Kanye West bu şarkıda Taylor Swift’e onu kendisinin ünlü yaptığına dair sözler söylemiş ve ‘sürtük’ kelimesini kullanmıştı.Bu sözlerden rahatsız olan Taylor Swift’in klibe ne yanıt vereceği çok merak ediliyor!

Klibin yatak sahnesinde ise sadece Taylor Swift değil Amber Rose, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, Donald Trump, George W. Bush, Anna Wintour, Ray J, Kim Kardashian West bulunuyor.

Ünlü rapçi burada Rihanna ve Chris Brown’u yan yana koyarak şiddetli ilişkilerine gönderme yaparken,eşi Kim Kardashian’ı ve önceden seks kasetinin olduğu Ray J’i yan yana koymuş ve eski nişanlısı Amber Rose’u ise cinsiyet değiştiren eski kayın babası Caitlyn Jenner’in yanına konumlandırmış.

Bu resime ilk tepki Chris Brown’dan geldi ama ünlü şarkıcı kızmışa benzemiyordu :

“Neden benim su tesisatçısı gibi popom var?Ve neden elimle böyle bir işaret yapıyorum?Bu Kanye çok yetenekli ama çok deli,gerçekten DELİ!”

Klip ilk önce TİDAL’de yayınlanacak daha sonra YouTube’ta yayınlanır mı bilemiyoruz!