British Vogue dergisine verdiği ince kaşlı pozlarla çok konuşulan Rihanna, dergiye ‘erkekler hakkında tavsiye isteyenlerden’ dert yanıyor. Uzun süredir Arap iş adamı Hassan Jameel ile gözlerden uzak bir birliktelik yaşayan güzel yıldız bu konu hakkındaki görüşlerini paylaşmaktan da çekinmiyor:

“Oldukça fazla erkek-tavsiyesi soruları alıyorum. Bence bir çok insan biri ile tanışıyor ve o kişiyi kafasında bir kalıba sokuyor (başka birine dönüşeceğini düşünüyor) ve o kişi istedikleri gibi olmayınca hayal kırıklığı yaşıyorlar. Bir kişi ilişki süresince iyiye de gidebilir, kötüye de. Önemli olan onları ilk anda oldukları gibi kabul etmek.”

Röportaj yapan kişinin nasıl ‘hayran olunan bir kadın’ haline geldiği sorusuna da gayet mütevazı bir şekilde cevap veriyor:

“Tamam ama bunu yanlış kişiye soruyorsunuz. Bilmiyorum ki , belki şuan biraz daha balık etli olduğum içindir. Bilmiyorum.”

Barbadoslu güzel, bu balık etli hallerinin uzun sürmeyeceğini yakında spora başlayacağını da itiraf ederek yeni albüm ve stili için hazırlandığı sinyallerini veriyor.